Eerste overlegvergadering met de nieuwe korpschef

Gepubliceerd op: 27-03-2020
Op vrijdag 27 maart jl. had de Centrale Ondernemingsraad (COR) een kort informeel overleg met, nieuwe korpschef (kc), Henk van Essen. Voor de gelegenheid had de COR voor iets lekkers gezorgd bij de koffie.

De afgelopen jaren heeft de COR al regelmatig met Henk om de tafel gezeten in zijn rol als plaatsvervangend kc. Nu is de situatie anders. Vanaf vandaag is Henk de eerste man van ons korps.

COR-voorzitter Rob den Besten is blij: “met Henk aan het roer wordt in ieder geval de lijn die het korps heef ingezet vastgehouden. Hij heeft de laatste jaren als plaatsvervanger van Erik Akerboom regelmatig laten zien dat hij in staat is zijn afspraken na te komen. Hij kan partijen met elkaar verbinden en is een politieman in hart en nieren. Wij denken dat hij in staat is de grote uitdagingen waar wij de komende jaren voor staan, samen met de overige leden van het korpsmanagement team, de medewerkers, de COR en de vakorganisaties aan te gaan”.

Henk is een leider die het belang van de medezeggenschap onderkent. De ‘menselijke maat’ en ‘de zorg voor elkaar’ is bij hem in goede handen.

Henk, de COR wenst je veel succes!

Wilt u een reactie plaatsen op dit bericht? Raadpleeg dan ons contactformulier. Contactformulier